Tapahtumapalvelut

Meidät voi tilata eläinten kanssa myös erilaisiin tapahtumiin.

Meille on aina eläinten hyvinvointi tärkeintä ja tapahtumiin otamme aina vain ne tottuneet ja luonteeltaan ihmisrakkaat yksilöt.

Moni on aina ihmetellyt että eivätkö eläimemme stressaa tapahtumissa kun on paljon melua ja toimintaa ympärillä.

Totta kai uudet tilanteet ovat eläimille aina pieni stressin aihe, kuten meille ihmisillekin, mutta kun hetken silmittelyn jälkeen voi todeta että ympärillä on tuttu häkki tai aitaus ja tutut ihmiset ovat koko ajan lähettyvillä, voi aika nopeasti keskittyä ruohon syömiseen ja omiin touhuihinsa.

Kaikki tapahtumissa käytettävät eläimemme ovat jollain tavalla aina erikoisen ihmisrakkaita ja tottuneet näin touhuamaan ihmisten kanssa.

Vili ponin rauhallisuutta voi kuvata vaikka sillä että uudenvuoden rakettienkin paukkeessa on joskus oltu vetämässä talutusratsastusta ja kyyti jatkuu tasaisena paukkeesta huolimatta...

Lampaamme taas eivät tule mistään 300 kappaleen laumasta pakotettuina mukaan, vaan ovat joka päivä tottuneet rapsutteluihin ihan koti oloissakin.

Kanat jotka ovat tottuneet silityksiin ja istumaan vaikka olalla eivät ole hankala ottaa mukaan...

Eläinten kanssa toimiminen vaatii aina luottamuksen niin eläimiltä ihmiseen kuin ihmiseltä eläimiinkin. Tuo luottamus rakentuu pikkuhiljaa vain kokemuksen kautta!

Olemme olleet mukana monenlaisissa tapahtumissa, niin isoissa kuin pienissäkin. Tunnelman luojana ollaan oltu muutaman ihmisen rapsuteltavana tai toisessa ääripäässä, vierestämme on lipunut 3:n päivän aikana lähes 30 000 festivaalikävijää ja ihastelijaa.

Jos olet järjestämässä tapahtumaa mihin haluat eläinten ihanan rauhoittavan vaikutuksen mukaan

tai

vaikka pienemmälle väelle talutusratsastuksen niin ole rohkeasti yhteyksissä.

metsalantila@gmail.com

Toteutuneita esimerkki hintojamme:

Talutusratsastuksen järjestäminen 3h 145€ + matkakulut + alv24%

Farmipäivän järjestäminen hoivakodin pihamaalla eläinten kanssa. 

Kesto n. 3h 

295€ + matkakulut + alv24%

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan sopiva kokonaisuus juuri sinun tapahtumaasi.